store logotyp

Tre

Alltid via re:member reward:

  • 300 kr i cashback-reward på Mobil+abonnemang, Företagsabonnemang (Gäller endast första månaden)
  • 250 kr i cashback-reward på Abonnemang Bredband, Abonnemang Röst (Gäller endast första månaden)
  • 100 kr i cashback-reward på Bredband+ Surfplatta (Gäller endast första månaden )
  • 5 % i cashback-reward på tillbehör

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Tre

Tre erbjuder prisvärda paketeringar av abonnemang och rabatterad hårdvara, som de senaste mobilerna, surfplattor, bredband och Apple Watch. När du väljer Tre ingår dessutom surf på musikstreaming, 3Skicka surf, och WiFi-samtal.

Tre tror att det uppkopplade livet för oss närmare varandra, öppnar upp världen och möjliggör ett flexiblare liv, samtidigt som vi får svårare att hantera alla dess möjligheter. Därför arbetar de varje dag för att våra 2 miljoner kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt, och för att vara den bästa partnern för ett bra uppkopplat liv.

Denna Rewards är endast en engångsrabatt som du får vid anskaffningen av abonnemanget. Rewards kan endast kombineras med rabattkoder och erbjudanden som ligger live på re:member reward. Rabattkoder och erbjudanden som skickas ut i tre:s egna nyhetsbrev, pappersreklam eller dylikt går inte att kombinera med reward-rabatten.