store logotyp

Rabatt på Tigoo

Alltid via re:member reward:

  • 5 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Tigoo

Tigoos sortiment består av bland annat hudvård, hårvård, parfym och make-up. Deras affärsidé är att erbjuda skönhetsprodukter med hög kvalité till låga priser.

I dagsläget består sortimentet av 1 500 varumärken och mer än 30 000 olika produkter inom skönhet, allt ifrån klassiska favoriter till nyheter. Tigoo har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up, men också mycket annat som tillbehör, värmeverktyg m.m.Tigoo samarbetar med flertalet av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och sortimentet utvecklas ständigt.

Tigoo är väl medvetna om deras miljöpåverkan och ambitionen är därför att miljöarbete skall ingå i vardagen. De skall följa rådande miljölagar och regler och kontinuerligt förbättra miljöarbetet genom att hushålla med råvaror och resurser. Tigoos emballage är dessutom självklart anslutna till FTI (f.d REPA-registret), vilket innebär att de tar sitt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial som produceras inom papper, plast och metall för att minimera miljöpåverkan. Dessutom källsorteras allt på företaget från kontoret till logistiken.

Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, ev. frakt eller övriga hanteringskostnader.