store logotyp

Rabatt på Senetic

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward-rabatt på produktkategori 1
  • 8 % i reward-rabatt på produktkategori 2
  • 5 % i reward-rabatt på produktkategori 3
  • 3 % i reward-rabatt på produktkategori 4
  • 2 % i reward-rabatt på produktkategori 5

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Senetic

Senetic är en snabbväxande, onlinebaserad, global IT-partner med lokal närvaro som grundades 2009. Vi levererar allehanda IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar. Vår målgrupp är företag, offentlig sektor och privatpersoner med primärt fokus på små-och medelstora företag. Vår klara målsättning är att ge Dig som kund utmärkt service-och rådgivning till ett attraktivt pris!

Vi är en obunden helhetsleverantör av IT och för oss är det viktigt att kunna erbjuda dig ett brett och djupt sortiment med produkter och lösningar för olika kundbehov. För att få ihop en helhet hos dig som kund krävs ibland många olika komponenter och vi är experter på att hitta de där speciella produkterna som gör att din IT-miljö blir optimal. Våra specialområden är IT-infrastrukturlösningar och Microsofts molntjänster. Dessutom levererar vi lösningar inom strömförsörjning, videoövervakning och tillbehör samt programvaror från strategiska partners.

Reward-rabatt ges ej på Moms, frakt- eller andra avgifter.