store logotyp

Rabatt på Pierre Robert

Pierre Robert utvecklar basplagg för kvinnor, män och barn som är skräddarsydda för en skandinavisk vardag. Deras plagg är både sköna att ha på sig och har en modern, nordisk design. Några av Pierre Roberts mest populära plagg är trosor, kalsonger och strumpbyxor.

Alla Pierre Roberts plagg designas av det skandinaviska designteamet i Oslo. De fokuserar på kvalitet och är noga med att följa upp produktkvalitet, hälsa, miljö och säkerhet samt samhällsansvar hos leverantörer.

På Pierre Robert kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt per köp
  • Köpa basplagg och underkläder till hela familjen
  • Fynda varor på rea under Pierre Roberts Erbjudanden där alla specialrabatter finns
Pierre Robert erbjuder fri frakt vid köp över 400 kr.

Reward-rabatt och Pierre Robert rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Pierre Robert egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Pierre Robert rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här