store logotyp

Pierre Robert

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Pierre Robert

Pierre Robert utvecklar basplagg för kvinnor, män och barn som är skräddarsydda för en skandinavisk vardag. Deras plagg är både sköna att ha på sig och har en modern, nordisk design. Några av Pierre Roberts mest populära plagg är trosor, kalsonger och strumpbyxor.

Alla Pierre Roberts plagg designas av det skandinaviska designteamet i Oslo. De fokuserar på kvalitet och är noga med att följa upp produktkvalitet, hälsa, miljö och säkerhet samt samhällsansvar hos leverantörer.

På Pierre Robert kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt per köp
  • Köpa basplagg och underkläder till hela familjen
  • Fynda varor på rea under Pierre Roberts Erbjudanden där alla specialrabatter finns
Pierre Robert erbjuder fri frakt vid köp över 400 kr.

Reward-rabatt och Pierre Robert rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Pierre Robert egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Pierre Robert rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.