store logotyp

Rabatt på Myprotein

Alltid via re:member reward:

  • 8 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Myprotein

Myprotein.se erbjuder högkvalitativa tillskott, vitaminer och träningskläder till svårslagna priser. Med deras prisgaranti i kombination med ett omfattande sortiment innehållandes över 350 olika produkter, kan du som kund känna dig säker på att du får ut så mycket som möjligt av din beställning. Deras bästsäljare inkluderar vassleprotein, vitaminer, aminosyror, fiskoljor, örtextrakt, träningstillbehör, träningskläder och mycket mer!

På Myprotein.se kan du:

  • Få upp till 8 % reward-rabatt per köp
  • Köpa kosttillskott, protein och vitaminer som passar just dig och dina träningsmål
  • Fynda varor på rea under MyProteins kategori ”rabatterat”
MyProtein erbjuder fri frakt på alla beställningar över 499 kr och en leverans tar mellan 2-4 dagar.

Reward-rabatt och Myprotein.se rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Myprotein.se egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Myprotein.se rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.