store logotyp

Rabatt på Lekmer.se

Lekmer är en ledande butik inom barn och baby-segmenet och är en komplett barnaffär online. Här kan du enkelt beställa och få hem alla produkter som kan behövas i en barnfamilj - från babyprodukter till barnrumsinredning, barnkläder och leksaker. Dessutom hittar du ett stort utbud av barnvagnar, bilbarnstolar och allt annat behövs under barnens uppväxtår.

På Lekmer kan du:

  • Få 5 % reward-rabatt per köp
  • Köpa alla slags produkter som behövs under barnens uppväxtår
  • Fynda barnvaror på rea under kategorin Outlet
Lekmer är en trygg e-handelcertifierad butik. Fraktkostnad 49 kronor inom Sverige. Lekmer erbjuder fri frakt vid ordervärde över 1000 kronor.

Reward-rabatt och Lekmer rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Lekmer’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Lekmer rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 5 % i reward-rabatt på allt du köper (ordinarie reward-rabatt)

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här