store logotyp

Rabatt på Kid’s Concept

Alltid via re:member reward:

  • 5 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Kid’s Concept

Det är inte alltid lätt att möblera barnrummet. Färger, möbler och interiörer kan vara svåra att kombinera på ett sätt som ser bra ut. För att underlätta har Kid’s Concept samlat sina produkter i koncept med genomtänkta teman och färger så att det blir enkelt att skapa en härlig miljö för ditt barn. På Kid’s Concept vill vara en del av en trygg barndom där fina minnen skapas. De sätter barnets trygghet först, med säkra och hållbara produkter som är roliga att leka med. Kid’s Concept arbetar hårt för att deras produkter ska belasta miljön så lite som möjligt och tålas att gå i arv från storasyster till lillebror.

Deras egendesignade koncept finns i både fysiska butiker och webbutiker. De finns i inredningsbutiker, möbelbutiker, leksaksbutiker samt barn- och babybutiker över hela Europa. Kid’s Concept största marknad är Sverige och övriga Norden. Målgruppen är baby och barn 0-6 år och alla nära och kära kring dem. Välkommen till Kids Concept!

Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, ev. frakt eller övriga hanteringskostnader.