store logotyp

Rabatt på Jotex

Alltid via re:member reward:

  • 4 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Jotex

Jotex är störst i Norden på heminredning på nätet! Deras mål är att ha det bredaste sortimentet med de lägsta priserna. Jotex designar det mesta av sortimentet själva, så mycket av det du ser hos Jotex hittar du ingen annanstans. Du hittar bland annat gardiner, sängkläder, badtextilier, kuddar och plädar, dekorationsprodukter, möbler, barnleksaker/textilier, kök och dukning, belysning och mattor.

På Jotex kan du:

  • Fynda artiklar på nedsatt pris under fliken ”Rea”
Jotex är en del av Ellos Group som har varumärkena Ellos, Jotex och Stayhard. Jotex är en Trygg E-handelscertifierad butik.

Reward-rabatt och Jotex rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Jotex egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Jotex rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.