store logotyp

Hultens

Alltid via re:member reward:

  • 8 % i rewards på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Hultens

Hos Hulténs hittar du ett stort sortiment på över 10 000 artiklar med välkända varumärken som Fatboy, Brafab, Cane-Line, Weber, Dedon, Fast Design, Grythyttan Stålmöbler, Sika Design med fler. I mer än 40 år har Hulténs levererat trädgårdsmöbler för ett njutningsfullt utomhusliv. Hultens är specialister på möbler och har ett stort sortiment av utemöbler och inomhusmöbler men även grillar och inredning.

På Hulténs kan du:

  • Få upp till 15 % cashback reward på alla köp
  • Handla trädgårdsmöbler, grillar och inredning till hög kvalitet
  • Få möjlighet att betala efter leverans
  • Handlar med 14 dagars ångerrätt, öppet köp och bytesrätt
Hulténs är en Trygg e-handelscertifierad butik.

Reward-rabatt och Hulténs rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Hulténs egna kampanjer och reor. Observera dock att värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med rewards. För att se aktuella Hulténs rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.