store logotyp

Greatdays

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Greatdays

Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige, med målsättning att erbjuda de allra bästa upplevelserna. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år. Greatdays erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg.

Upplevelser är den perfekta presenten! Vare sig det är en övernattning på hotell, en smarrig brunch, spadag, champagneprovning, helikoptertur eller gokart-åkning, här finns något som passar alla!

På Greatdays kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt på alla köp
  • Köpa och boka presentkort på roliga, minnesvärda upplevelser för alla tillfällen
  • Välj mellan över 800 upplevelser över hela Sverige

Reward-rabatt och Greatdays rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Greatdays egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Greatdays rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.