store logotyp

Forskarfabriken.se

Alltid via re:member reward:

  • 8 % i cashback-reward på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Forskarfabriken.se

Forskarfabriken är ett socialt företag med mer än 15 års erfarenhet och deras sociala mål är lika viktiga som deras affärsmål. Forskarfabrikens sociala mål har alltid varit att öka barns intresse för naturvetenskaper och att hjälpa dem att bättre förstå dessa ämnen.

Forskarfabriken är stolta över att under dessa femton år, ha inspirerat mer än 100 000 barn att engagera sig i vetenskap. De erbjuder aktiviteter som är noggrant designade för att stimulera sinnena och samarbetet mellan vuxna och barn, så att deras sociala förmågor kan utvecklas och deras kreativa och vetenskapliga tänkande främjas. Tillsammans med deras produkter får du en detaljerad beskrivning av aktiviteter och hur din familj kan utforska vetenskapens underverk.

Forskarfabriken ger barn roliga och fascinerande alternativ till digital underhållning med hjälp av praktiska aktiviteter. Genom att utveckla vetenskap till att bli en hobby, tror vi att barnen kan inspireras till att lägga ifrån sig sina skärmar och undersöka världen runt omkring.

Vi vill uppmärksamma att du inte får reward på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.