store logotyp

Rabatt på FlixBus

Alltid via re:member reward:

  • 6 % i reward-rabatt på alla bokningar

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om FlixBus

Med FlixBus är det nu möjligt att resa i Europa på ett hållbart, bekvämt och roligt sätt. Genom att erbjuda resenärer möjlighet att uppleva världen oavsett budget, utgör de gröna bussarna ett modernt och bekvämt alternativ för resande. Sedan 2013 har FlixBus utvecklat det största bussnätet i Europa. Med tekniska framsteg som e-ticketing system, FlixBus-App, gratis Wi-Fi ombord och GPS Live Tracking, har FlixBus revolutionerat bussreseindustrin.

FlixBus erbjuder: Biljetter från 29 kr, tillgång till det största bussnätet i Europa, gratis Wi-Fi ombord, extra benutrymme, eluttag ombord, möjlighet att ändra bokningen upp till 15 minuter före avresa och bagage ingår alltid i priset. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatt betalas endast ut om köpet är gjort i onlinebutiken via re:member reward.