store logotyp

Rabatt på FlightFinder

Alltid via re:member reward:

  • 120 kr i reward-rabatt per hotellbokning
  • 120 kr i reward-rabatt per flygbokning
  • 120 kr i reward-rabatt per hyrbilsbokning

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om FlightFinder

Flightfinder.se är en nordisk onlineresebyrå med fokus på förmedling av flygbiljetter till marknadens bästa priser. På deras hemsida finner du snabbt och enkelt de flygresor som passar dina behov, snabbast, billigast eller en kombination av båda. Vi är en del av Flygpoolen AB, med huvudkontor i centrala Stockholm. Genom moderbolaget har Flightfinder tillgång till de bästa flygpriserna med alla stora flygbolag, samt konkurrenskraftiga priser på hotell och hyrbil världen över.

Som resenär med Flightfinder kan du känna dig trygg - de har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda giltiga resehandlingar med de flesta flygbolag. För din trygghet samarbetar Flightfinder med DIBS, Klarna och flera storbanker för att processa din betalning med den högsta säkerheten. Flightfinder betalar ut reward-rabatt vid köp över 500 kr i ordervärde. Reward-rabatten gäller per bokning, inte per biljett. Behöver du göra flera bokningar, vänligen klicka på "Till butik" inför varje ny bokning.