store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butiker
  4. Rabatt på Euroflorist

Rabatt på Euroflorist

Euroflorist är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa. De har ett nätverk av florister i 11 länder. Dessutom ingår Euroflorist i den internationella organisationen Teleflor International vilket innebär att Euroflorist kan skicka blommor över hela världen. Så vare sig du vill skicka en hälsning till någon i Malmö, Göteborg, Stockholm, någon mindre ort i Sverige eller exempelvis Spanien, Australien, USA, Frankrike så fungerar Euroflorist utmärkt till ett bra pris. Euroflorists nätverk av blomsterbutiker och florister kopplas ihop genom deras webbutik där du kan beställa blombud för alla möjliga tillfällen.

På Euroflorist kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt på alla köp
  • Beställa blommor och få dem levererade samma dag

Beställ innan kl. 12 på vardagar och kl. 11 på lördagar för att få leverans samma dag i hela Sverige.

Reward-rabatt och Euroflorist rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Euroflorist egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten.

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För att se aktuella Euroflorist rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatten ges endast vid köp online.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 10% i reward-rabatt på allt du köper (ordinarie reward-rabatt)

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här