store logotyp

Bubbleroom

Alltid via re:member reward:

  • 4 % i reward på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Bubbleroom

Bubbleroom.se är en av nordens ledande onlinebutiker och erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och moderiktiga kläder, skor, accessoarer samt beautyprodukter för både män och kvinnor. Hos Bubbleroom hittar man över 350 kända varumärken och nyheter varje dag.

På Bubbleroom kan du:

  • Få upp till 12 % reward på köp
  • Köpa bland annat klänningar, skor, kjolar, toppar och väskor från både exklusiva och billiga varumärken.
Bubbleroom erbjuder fri frakt på alla beställningar över 999 kr i ordervärde, ångerrätt i 14 dagar och enkla returer.

Reward och Bubbleroom rabattkoder

Reward kan alltid kombineras med Bubbleroom’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Bubbleroom rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatten gäller endast i Bubblerooms webbutik, och ej fysiska butiker.