store logotyp

Rabatt på Bubbleroom

Bubbleroom.se är en av nordens ledande onlinebutiker och erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och moderiktiga kläder, skor, accessoarer samt beautyprodukter för både män och kvinnor. Hos Bubbleroom hittar man över 350 kända varumärken och nyheter varje dag.

På Bubbleroom kan du:

  • Få upp till 12 % reward-rabatt på köp
  • Köpa bland annat klänningar, skor, kjolar, toppar och väskor från både exklusiva och billiga varumärken.
Bubbleroom erbjuder fri frakt på alla beställningar över 999 kr i ordervärde, ångerrätt i 14 dagar och enkla returer.

Reward-rabatt och Bubbleroom rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bubbleroom’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Bubbleroom rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatten gäller endast i Bubblerooms webbutik, och ej fysiska butiker.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 12 % i reward-rabatt på allt du köper som ny kund till Bubbleroom
  • 4 % i reward-rabatt på allt du köper som existerande kund till Bubbleroom

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här