store logotyp

Rabatt på Bravofly.se

Alltid via re:member reward:

  • 65 kr i reward-rabatt på varje bokning

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Bravofly.se

Bravofly.se är en del av lastminute.com-gruppen, en av de ledande i Europa inom onlineresor och fritid, som utnyttjar tekniken för att förenkla livet för resenärer. Bravofly tillåter besökarna att söka, jämföra och boka flyg från alla lågprisflygbolag såväl som alla de traditionella flygbolagen.

Bravofly är välkända för sin användarvänlighet, sina användbara verktyg som använder den mest avancerade teknologin. Med Bravofly är det möjligt att flighter från olika flygbolag för att hitta den bästa lösningen för dig som kund gällande tider och pris. Bravofly betalar ut reward-rabatt vid köp över 500 kr i ordervärde. Reward-rabatten gäller per bokning, inte per biljett. Behöver du göra flera bokningar, vänligen klicka på "Till butik" inför varje ny bokning.

På Bravofly kan du:

  • Få upp till 82 kr reward-rabatt på alla bokningar
  • Söka, boka och hantera flyg, hotell, semester, cityweekends, kryssningar, biluthyrning samt andra produkter relaterade till resor och fritid

Reward-rabatt och Bravofly rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bravofly’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Bravofly rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.