store logotyp

Rabatt på Bokus

Bokus.com är bokhandeln som alltid är vaken och som har nyheterna i samma sekund som de släpps. Det är på Bokus.com det händer och det händer dygnet runt. Trots det stora urvalet med miljontals titlar hittar du enkelt och utan omvägar boken du söker. Finns boken, finns den hos Bokus!

På Bokus.com kan du:

  • Få upp till 8 % reward-rabatt på alla köp som ny kund
  • Upp till 2,5 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla från Bokus sortiment på över 10 miljoner titlar

Bokus.com är en Trygg e-handelscertifierad butik. Bokus.com erbjuder alltid fri frakt vid normalleverans (upp till tre dagar).

Reward-rabatt och Bokus.com rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bokus.com’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten.

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För att se aktuella Bokus.com rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Det går inte att kombinera rabattkoder med reward-rabatt i denna butik. Återbäring ges endast vid köp i onlinebutiken!

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 8% I reward-rabatt på allt du köper som nya kund
  • 2.5% i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här