store logotyp

Rabatt på Bokus

Alltid via re:member reward:

  • 4.5 % I reward-rabatt när du handlar

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Bokus

Bokus.com är bokhandeln som alltid är vaken och som har nyheterna i samma sekund som de släpps. Det är på Bokus.com det händer och det händer dygnet runt. Trots det stora urvalet med miljontals titlar hittar du enkelt och utan omvägar boken du söker. Finns boken, finns den hos Bokus!

På Bokus.com kan du:

  • Få upp till 5 % reward-rabatt på alla köp som ny kund
  • Upp till 2,5 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla från Bokus sortiment på över 10 miljoner titlar
Bokus.com är en Trygg e-handelscertifierad butik. Bokus.com erbjuder alltid fri frakt vid normalleverans (upp till tre dagar).

Reward-rabatt och Bokus.com rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bokus.com’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Bokus.com rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Det går inte att kombinera rabattkoder med reward-rabatt i denna butik. Återbäring ges endast vid köp i onlinebutiken!