store logotyp

Beautycos

Alltid via re:member reward:

  • 8 % i cashback-reward på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Beautycos

Beautycoshar ett av Sveriges största utbud av hårvårdsprodukter, hudvårdsproukter, parfym, smink och allt som skönhet önskar. De säljer alla kända varumärken som du kan få från din frisör, kosmetolog och makeup artist, de är bara mycket billigare.

Beautycos har ett stort urval av alla kända varumärken. De har ett stort antal professionella anställda.

På BEAUTYCOS hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. De har noggrant komponerat Beautycos team för att ge dig professionell vägledning.

Beautycos är ursprungligen en dansk webbshop och representerad i Danmark med många fysiska butiker. De tror emellertid inte att våra grannländer ska bli lurade på läckra skönhetsprodukter. Beautycos kommer därför att erbjuda dig att köpa i vår webshop, leverera blixt snabbt, beställningar som levereras före 16:00 på vardagar kommer att skickas samma dag. Beautycos har DIG i fokus.

Hos BEAUTYCOS gör de allt för deras kunder de har bara toppbetyg på Trustpilot och kommer att göra allt för att se till att deras kunders order behandlas så snabbt och säkert som möjligt.

Vi vill uppmärksamma att du inte får rewards på moms, ev. frakt eller övriga hanteringskostnader.