store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butiker
  4. Rabatt på Bamba.se

Rabatt på Bamba.se

Bamba.se är en av Sveriges största nätbutiker som erbjuder ett brett sortiment av leksaker, babyprodukter, barnkläder och inredning till barnfamiljen. Hos Bamba handlar du snabbt, enkelt och med 365 dagars öppet köp. På Bamba handlar du noga utvalda kvalitetsprodukter från etablerade varumärken till ständigt låga priser. Här hittar du produkter från tillverkare som Lego, Brio, Stiga, Graco, Didriksons och många fler.

På Bamba.se kan du:

  • Få upp till 7 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla leksaker, babyproduker, barnkläder och inredning i lugn och ro
  • Köpa kvalitetsprodukter från de största varumärkena

Förutom babyprodukter, barnskor och barnkläder, saker till barnrummet, barnvagnar, bilbarnstolar och leksaker bör du även passa på att titta in i Bambas Outlet där du kan fynda varor från Bamba till nedsatt pris.

Frakten kostar 49 kronor men handlar du för mer än 1 000 kr får du fri frakt.

Reward-rabatt och Bamba.com rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bamba.com’s egna kampanjer och reor. Observera dock att värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten.

För att se aktuella Bamba.com rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 7% i reward-rabatt på allt du köper (ordinarie reward-rabatt)

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här