store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butiker
  4. Rabatt på Bagaren och Kocken

Rabatt på Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken är ett svenskt företag och butik och en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap. De har spridit köksglädje sedan 2005 då de startade en renodlad webbutik. Idag är Bagaren och Kocken Sveriges ledande internetbutik för köksredskap och design för köket.

På Bagaren och Kocken kan du:

  • Få upp till 4 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla kökamaskiner och kökredskap i lugn och ro
  • Köpa kvalitetsprodukter från de största varumärkena

Passa på att kika under fliken ”Erbjudanden” där du hittar ett urval av Bagaren och kockens bästa erbjudanden. Därifrån kommer du även till Fyndhörnan där alla utgående artiklar finns till ett rabatterat pris.

Bagaren och Kocken erbjuder fri frakt över 499 kr och enkla returer där priset för returen baseras på produktens vikt. Bagaren och Kocken erbjuder även 90 dagars öppet köp.

Bagaren och kocken rabattkoder och rabatt

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Bagaren och Kocken’s egna kampanjer och reor. Observera dock att värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten.

För att se aktuella Bagaren och Kocken rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 4% i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här