store logotyp

Rabatt på Adlibris

Alltid via re:member reward:

  • 4 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2020-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Adlibris

Adlibris grundades 1997 och är idag en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, skrivmaterial, kök och dekoration. Med ett utbud på 10 miljoner titlar, snabba leveranser och ambitionen att alltid erbjuda de bästa priserna är Adlibris en sajt för alla bokälskare. Adlibris erbjuder även produkter inom papper & kontor, pyssel & DIY, barn & leksaker, elektronik och studentmaterial.

På Adlibris kan du:

  • Få upp till 4 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla från Adlibris stora sortiment på över 10 miljoner böcker från hela världen
  • Köpa andra artiklar förutom böcker, så som skönhetsprodukter, artiklar inom inredning och trädgård, kök, leksaker, hälsa och hemelektronik
Adlibris erbjuder snabba leveranser, fraktfritt över 149 kr i ordervärde samt är certifierad av Trygg e-handel.

Reward-rabatt och Adlibris rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Adlibris egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att se aktuella Adlibris rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatt gäller även vid köp av presentkort. Observera att Adlibris Go inte ger reward-rabatt, endast produkter från Adlibris.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.