store logotyp

Rabatt på Adlibris

Adlibris grundades 1997 och är idag en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, skrivmaterial, kök och dekoration. Med ett utbud på 10 miljoner titlar, snabba leveranser och ambitionen att alltid erbjuda de bästa priserna är Adlibris en sajt för alla bokälskare. Adlibris erbjuder även produkter inom papper & kontor, pyssel & DIY, barn & leksaker, elektronik och studentmaterial.

På Adlibris kan du:

  • Få upp till 4 % reward-rabatt på alla köp
  • Handla från Adlibris stora sortiment på över 10 miljoner böcker från hela världen
  • Köpa andra artiklar förutom böcker, så som skönhetsprodukter, artiklar inom inredning och trädgård, kök, leksaker, hälsa och hemelektronik
Adlibris erbjuder snabba leveranser, fraktfritt över 149 kr i ordervärde samt är certifierad av Trygg e-handel.

Reward-rabatt och Adlibris rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Adlibris egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att se aktuella Adlibris rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatt gäller även vid köp av presentkort. Observera att Adlibris Go inte ger reward-rabatt, endast produkter från Adlibris.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 4 % i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här