brollop-italien.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Bröllopsresa till Italien – här är pärlorna

Här är några tips på destinationer för er som drömmer om en bröllopsresa till Italien.  

Böljande landskap och vinodlingar i Toscana, bad, sol och värme på Sardinien, kvällspromenader bland historiska platser i Rom. Här är våra bästa restips för er som funderar på att resa på bröllopsresa till Italien.

Comosjön, norra Italien

Den vackra Comosjön är omgiven av höga berg och stämningen här är närmast magisk. Många Hollywoodstjärnor och andra berömdheter har köpt hus i de små pittoreska städer och byar som ligger runt sjön och för den som drömmer om en bröllopresa i skönhetens tecken är det här definitivt rätt plats. Kombinera gärna med ett par dagar i modemetropolen Milano.

Hotelltips: Hotel Villa Flori – fyrstjärnigt hotell med ett fantastiskt läge vid Comosjön.

Cortona, Toscana

I mellersta Italien ligger Toscana, en region med böljande landskap, vinodlingar, medeltida städer och tjusiga palats. Inte minst den vackra medeltida staden Cortona är värd att ta en titt på när du ska välja destination för bröllopsresan.

En bedårande utsikt över det toscanska landskapet, smala kullerstensgränder, mysiga butiker, konstgallerier och utmärkta restauranger är bara en liten del av vad staden har att erbjuda. Om ni vill göra en utflykt finns det många vingårdar i närheten att besöka.

Hotelltips: Villa Marsili – mysigt hotell med vacker utsikt och promenadavstånd till stadens hjärta.

Rom

Italiens huvudstad är en av världens vackraste städer och har länge varit en favorit för par som vill ha en riktigt romantisk semesterresa. Att åka på bröllopsresa till Rom är för många en dröm som går i uppfyllelse. Vandra runt bland alla fina torg och historiska platser som Piazza di Napoli, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Njut av romantiska middagar, konsten och kulturen. Och framförallt varandra.

Hotelltips: Palazzo Navona – nytt, fräscht hotell med perfekt läge vid Piazza Navona

Amalfikusten

Södra Italien har också mycket att erbjuda: mysiga kuststäder med sandstränder och vackra öar. Vid den världsarvsklassade Amalfikusten ligger den underbara lilla staden Amalfi med pastellfärgade hus som klamrar sig fast längs bergssidan.

Hotelltips: Monastero Santa Rosa Hotel & Spa – vackert beläget hotell med en enastående utsikt!

Alghero, Sardinien

Eller varför inte fira smekmånaden på den vackra ön Sardinien? Kuststaden Alghero är ett populärt resmål för nyförälskade par. Staden grundades redan på 1000-talet och omgärdas av en vacker ringmur som inbjuder till mysiga kvällspromenader i sommarbrisen. Innanför ringmuren finns mängder med restauranger och trevliga små barer.

Hotelltips: Villa Las Tronas Hotel & Spa – romantiskt 1800-talspalats vid havet

Finansiera bröllopsresan

Hos re:member kan du låna upp till 350 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Använd gärna re:members lånekalkyl för att se hur mycket du kan låna och vad månadskostnaden blir.

Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt och du får svar direkt. 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.