Lånekalkyl

Testa lånekalkylatorn nedan för att se hur mycket ett privatlån kan kosta dig i månaden, och vad den totala kostnaden blir. Dra i de olika reglagen för lånebelopp och önskad återbetalningstid för att få upp en beräknad kostnad för olika ränteexempel. 

Vilken ränta du får är beroende av en individuell kreditvärdering och kan inte ges på förhand. Om du vill veta vilken ränta du får, kan du skicka in en ansökan som ej är bindande. 

Lånekalkyl

Lånebelopp:

Ange det belopp som du vill låna.

Önskad återbetalningstid:

Ange det antal år du vill betala tillbaks ditt lån på. Tänk på att din månadskostnad blir lägre, om du väljer en längre återbetalningstid.

Exempel på månadskostnad:

Exakt vilken ränta och månadskostnad just du får, avgörs vid en individuell kreditprövning som vi gör i samband med din ansökan.
  • per mnd vid 4,95 % ränta. Totalt att betala: kr
  • per mnd vid 5,95 % ränta. Totalt att betala: kr
  • per mnd vid 9,95 % ränta. Totalt att betala: kr
  • per mnd vid 19,95 % ränta. Totalt att betala: kr

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2021-01-01). 

Prisöversikt

Lånebelopp: från 10 000 - 500 000 kr

Ränta (nominell): 4,95 % - 19,95 %

Återbetalningstid: 1 till 15 år

Uppläggningsavgift: 395 kr

Faktureringsalternativ: Pappersfaktura (29 kr) och e-faktura (0 kr). Du kan dessutom ansluta autogiro till ditt lån. 

 

Läs fullständiga villkor

Hur använder jag lånekalkylen?

Lånekalkylen är enkel att använda. Genom att dra i reglagen för lånebelopp och återbetalningstid kan du se vad lånet kan komma att kosta dig per månad med olika ränteexempel. Vilken ränta du får på ditt lån är beroende på flera olika faktorer. Förutom lånebeloppets storlek och återbetalningstid kommer också en indivivuell kreditvärdering ligga till grund för den ränta du får. re:member erbjuder privatlån utan säkerhet med en ränta mellan 4,95 % till 19,95 %. 

Hur mycket kan jag låna?

re:member erbjuder privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kr. Hur mycket du får låna är beroende av en helhetsvärdering.

För att få ett lån från oss är dessa våra grundkrav:

  • Du är över 18 år
  • Du har en årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Du har inte en aktiv betalningsanmärkning

Det är helt icke-bindande att ansöka om re:member privatlån. Efter att du får ett erbjudande från oss kan du välja att tacka ja och signera avtalet med BankID.

Generell lånekalkyl

I den generella lånekalkylen nedan kan du se hur mycket ett lån kostar, både per månad och totalt tills lånet är slutbetalt. Du kan ändra räntan, avgifter och återbetalningstid och se hur kostnaderna påverkas. Perfekt när du ska jämföra olika långivares räntor!