kreditkort-delbetala.jpg
Delbetala med kortet

Logga in på Mina Sidor för att lägga upp en räntefri delbetalning. 

Läs mer

Våra bästa tips om räntefri delbetalning

Det finns tillfällen i livet då du behöver köpa något som är lite dyrare – en dator, en tv eller kanske en resa - men du vill inte betala hela summan på en gång. Med re:member kreditkort kan du välja att delbetala. Delbetalning innebär att du köper varan eller tjänsten du vill ha, men betalar den månadsvis under en bestämd period.

Upp till åtta veckors räntefri kredit

Med samtliga kreditkort från re:member har du upp till åtta veckors räntefri kredit. Den aktuella årsräntan hittar du på den månatliga fakturan. Här kan du enkelt räkna fram din månadskostnad.

Delbetala dina inköp räntefritt i upp till 24 månader

Vid köp mellan 3 000 - 20 000 kronor har du möjlighet att delbetala beloppet räntefritt på 6, 12 eller 24 månader. Det som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor per månad. Du kan enkelt registrera din delbetalning via Mina Sidor.

Så här minimerar du räntan

Väljer du att betala med re:members kreditkort så har du upp till åtta veckors räntefri kredit. Och så länge som du betalar hela fakturabeloppet varje månad så tillkommer ingen räntekostnad. Du kan dessutom ansöka om att få din faktura som e-faktura via din internetbank och på så sätt också slippa eventuella aviavgifter. För att undvika årsavgifter kan du välja ett kort utan årsavgift. Ett exempel på ett sådant kreditkort är re:member flex.

Läs om fördelarna med räntefri delbetalning

Fördelar med att delbetala

Det finns flera fördelar att delbetala räntefritt med kortet. Genom att dela upp dina betalningar kan du bättre planera din ekonomi och få pengar över till annat. Med ett fast månadsbelopp är det lätt att hålla koll på vad du ska betala. På det sättet får du också möjlighet att skaffa dig det du verkligen vill ha, när du vill ha det – men betala i den takt som passar dig.  Läs mer.

Har du inte redan ett re:member-kort så kan det vara bra att ansöka om kortet redan idag, så att du har det redo vid behov och slipper ansöka om en delbetalning direkt i butik. Ansök om kortet här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.