8 fördelar med re:member kreditkort

Har du redan ett kreditkort från re:member men inte riktigt insett fördelarna med det? Här är 8 fördelar du bör känna till.

1. Upp till 120 000 kronor i kredit

Oavsett om du ska åka på semester eller renovera ditt hem så kan det löna sig att betala med kreditkort. Med ett kreditkort från re:member kan du få upp till 120 000 kronor i kredit. Hur mycket kredit du beviljas avgörs efter en individuell kreditupplysning.

2. Upp till 56 dagar räntefri kredit

Med ett kreditkort från re:member kan du få upp till 56 dagar räntefri återbetalningstid. Så här fungerar det: Om du har angett den 15:e som förfallodatum kommer du att få en faktura på allt du köpt med kortet föregående månad. Fakturan skapas cirka 15 dagar innan den förfaller. Om du använder kortet dagen efter det datum då fakturan skapades får du upp till 56 räntefria dagar. 

3. Ingen årsavgift

Med ett flex kreditkort från re:member betalar du ingen årsavgift för kortet, varken det första året eller efterföljande år. Du betalar inte heller några avgifter för varuköp, uppläggning eller betalning via e-faktura. Om du vill ha ett extra kort kan du beställa det utan extra kostnad.

4. 32 miljoner användare över hela världen

Mastercard är ett av världens mest accepterade kort och med ett kreditkort från re:member i plånboken kan du köpa varor och tjänster på mer än 32 miljoner platser över hela världen – såväl i fysiska butiker som på nätet.

5. Reseförsäkring och avbeställningsskydd är inkluderat

Det är ingen tvekan om att en reseförsäkring är något av det bästa du kan ha med dig när du ska ut och resa och genom att betala mer än 50 % av resan med ditt kreditkort från re:member ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Försäkringen gäller både för dig, din partner eller sambo och barn under 23 år som bor hemma – eller för upp till tre medresenärer.  

6. Säker näthandel

Det är ingen tvekan om att näthandeln är både enkel och tidsbesparande. Du kan shoppa på nätet och beställa tjänster eller resor med bara ett par knapptryck men det finns också flera risker med att handla på nätet. Om du tänker på säkerheten när du handlar på nätet minskar risken och det tryggaste och mest effektiva sättet att betala på är med ett internationellt kreditkort som till exempel re:member.

Läs mer om säker kortanvändning vid näthandel.

7. Fördelaktiga rabatter vid näthandel

En av de största fördelarna med ett flex kreditkort från re:member är antagligen förmånsprogrammet re:member reward. Det ger dig en unik fördel som du inte får med ett vanligt bankkort. Med upp till 25 % reward-rabatt i över 250 nätbutiker kan du spara mycket pengar. Du får tillgång till butiker med en mängd olika varor, bland annat Biltillbehör och verkstad, Inredning och design, Kläder och mode, Hotell, Paketresor och charter, Flyg och Hyrbil.

8. Få bättre översikt med re:member-appen

Som kund hos re:member kan du med hjälp av re:member-appen få översikt över ditt saldo, dina transaktioner och ansöka om förhöjd kreditgräns på ditt kort direkt från appen.

Appen kan laddas ner på App Store eller Google Play. För att aktivera den kan du använda dig av BankID eller Mobilt BankID för att få en aktiveringskod som du sedan skriver in i appen. När du har gjort det väljer du en personlig fyrasiffrig PIN-kod och sedan är appen färdig att använda!