remember-flex-forsakringar.jpg

Försäkringar med re:member flex kreditkort

Är du rätt försäkrad?

Logga in på Mina Sidor för att se, ändra och lägga till försäkringar.

Läs mer

Det finns det 12 stycken försäkringar som du kan välja att koppla till ditt kort. Varje tilläggsförsäkring kostar 70 kronor per år. Du kan när du vill byta eller lägga till nya försäkringar, allt efter hur det passar dig.

Du kan köpa till nya försäkringar eller byta de du redan har genom att logga in på Mina Sidor med BankID. Du kan även fylla i denna blankett och skicka in. Du är självklart även välkommen att kontakta oss på 0771-15 00 15 när du vill lägga till försäkringar till ditt kort.

Här nedanför kan du läsa mer om de olika försäkringarna som finns att välja till ditt kort. Läs mer om våra försäkringar genom att klicka på önskad rubrik.

Försäkringar du kan välja:

Aktivitetsskydd - re:member flex

Om du under resa drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller att bagaget inte kommit fram i tid lämnas ersättning för kostnader för hyra av aktivitetsutrustning 

Avbeställningskydd - re:member flex

Om du betalat en resa med ditt re:member kreditkort kan du med hjälp av Avbeställningsskydd gardera dig mot oförutsedda händelser.

Evenemangsskydd - re:member flex

Få ersättning för dina eventuella avbeställningskostnader.

Försening – person och bagage - re:member flex

Om du köpt en resa med ditt re:memberkort och drabbas av att ditt flyg, båt, tåg eller buss blir inställt, överbokat eller vid avresa blir försenat med mer än fyra timmar.

Köpskydd - re:member flex

Med Köpskydd får du två års allriskförsäkring på hemelektronik och hushållsmaskiner som du betalat för med ditt re:member kreditkort.

Missad avresa - re:member flex

Om du betalat en resa med ditt re:member kreditkort och det allmänna färdmedlet från resans utgångspunkt blir försenat så att du missar en inbokad avgång kan du få ersättning för extrakostnader som uppstår för att komma ikapp/ansluta dig till resan.

Nyckelservice - re:member flex

Om du på grund av rån eller en annan plötslig oförutsedd och ofrivillig händelse förlorar dina nycklar till din permanenta bostad hjälper Nyckelservice dig med att förmedla en låssmed för låsöppning.

Nödbiljetter - re:member flex

Om du betalat en resa med ditt re:member kreditkort och på grund av stöld, rån, eller annan plötslig och oförutsedd händelse under resan förlorar dina färdbiljetter kan du med denna försäkring förmedlas likvärdiga nödbiljetter.

Nödkontanter - re:member flex

Om du på en resa, som är betald med re:member kreditkort, blir bestulen eller förlorar ditt re:member kort, kan du få hjälp med nödkontanter.

Olycksfallsskada - re:member flex

Du kan få ersättning om du på en resa, betalad med re:member kreditkort, råkar ut för en olycksfallsskada som leder till minst 20 % invaliditet eller dödsfall.

Prisgaranti - re:member flex

Om du köpt en vara till ordinariepris och betalat med ditt re:member kreditkort och du inom 90 dagar från inköpsdatum hittar en identisk vara till ett lägre ordinarie pris lämnas ersättning för mellanskillnaden.

Självriskskydd - re:member flex

Om det under en utlandsresa, som är betalad med ditt re:member kreditkort, inträffar en ersättningsbar skada i din permanenta bostad eller med din bil, lämnas ersättning för betald självrisk, dock högst 10 000 kr.

Läs mer i villkoren för Försäkringar (öppnas i ett separat fönster)

Tilläggsförsäkring:

Betalningsskydd Plus

Ett extra skyddsnät vid ett plötsligt inkomstbortfall.

 

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Man sågar på verandan. Med Mina Sidor kan du känna dig trygg, här hittar du all information om ditt rememberkort.

Vad är Mina Sidor?

På Mina Sidor hittar du all information om ditt re:memberkort. Du kan bland annat se dina transaktioner, ditt saldo och din utnyttjade kredit. Du kan också se de försäkringar och tjänster som du kopplat till ditt kort. Och mycket mer.

offset_255575.jpg

Res tryggt med kreditkort

Oavsett om du tänkte resa till en annan världsdel eller kanske bara ta en weekend i någon av Europas huvudstäder är det alltid smart att betala med ett kreditkort.

jamforelse-av-vara-kort.jpg

Jämförelse av korten

re:member handlar om dig och din vardag. Smarta betallösningar som passar ett aktivt liv. Betala med re:member kreditkort på internet och fler än 37 miljoner ställen runt om i världen.