re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

re:member Mastercard kreditkort

Funderar du på att skaffa ett Mastercard kreditkort från re:member? Det finns många fördelar med att ha ett kreditkort – här får du all information du behöver för att kunna ta rätt beslut för dig och din ekonomi.

Fördelar med ett Mastercard kreditkort

Det är alltid bra att ha koll på sin ekonomi och ett sätt att alltid ha full kontroll på sina inköp och betalningar är genom att handla med ett Mastercard kreditkort. Du får en trygghet i att du alltid har råd med oförutsedda kostnader och inköp du behöver göra och du kan enkelt betala av dina utgifter i din egen takt. Du kan se precis hur mycket pengar du har lagt på vad och du kan planera din ekonomi efter dina månadsfakturor.

När du reser utomlands behöver du inte växla pengar eller ta ut kontanter som du lätt kan bli av med – ditt Mastercard fungerar nämligen precis lika bra som hemma i Sverige. Skulle du bli av med kortet kan du enkelt få hjälp med att spärra det och om utgifterna under resan skulle bli högre än tänkt erbjuder många kortgivare delbetalning av fakturor.

re:member Mastercard kreditkort 

Alla dessa fördelar får du ta del av när du skaffar ett re:member flex Mastercard kreditkort. Du kan använda kreditkortet för köp både hemma i Sverige och utomlands – dessutom får du många fina rabatter och erbjudanden hos många av re:members samarbetspartners världen över.

Läs också om re:member flex Mastercard försäkringar här.

Valutakursen i det land du befinner dig i styrs av Mastercard och är ingenting som re:member kontrollerar. Tänk på att alltid ta ut pengar i landets valuta, då det är billigare för dig än att spendera svenska kronor.

Skillnad mellan Mastercard och VISA

Mastercard och VISA är två av världens största betalningsleverantörer och de fungerar i princip på samma sätt, utan större skillnad än att de bara är två olika bolag. De har generellt sett samma valutakurs utomlands och för dig som konsument är det viktigaste att du väljer den kortgivare som passar dig och din ekonomi bäst.

Samsung Pay & Apple Pay med re:member Mastercard

Du vet väl att du kan betala med mobilen med ditt re:member Mastercard? Läs mer om Apple Pay eller Samsung Pay här

Fördelar med re:member flex Mastercard kreditkort

re:member flex kreditkort är ett Mastercard som ger dig många olika förmåner. Du betalar ingen årsavgift och har upp till åtta veckors räntefri kredit, upp till 10 000 kronor i kredit, rabatter i över 300 webbutiker och dessutom ingår en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad.

Läs mer om fördelarna med re:member flex kreditkort här.

Har du inte redan ett kreditkort hos re:member? Ansök snabbt och enkelt om ett re:member flex Mastercard här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.