store logotyp

Markslöjd

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i cashback-reward på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Markslöjd

Rätt belysning kan förändra allt. Oavsett om du vill föra ljus till din trädgård, skapa den perfekta julstämningen, sätta upp mysig belysning eller komplettera ditt hem med snygga inredningsdetaljer. Belysning lägger till ytterligare ett lager, prickar i-talet och korsar t-talet, vilket ger sin egen välkomnande atmosfär.

Markslöjd tror att rätt belysning är det som gör ett hus till ett hem.

Detta har varit Markslöjds filosofi sedan 1963. Det ger dem möjlighet att sprida magi i människors hem och att hjälpa dem att skapa sin egen magi. Markslöjd får ofta höra att det som folk gillar mest med Markslöjd-produkter är det lilla extra som de tar med sig hem överallt.

Det är inte alltid lätt att sätta fingret på det, men detaljerna är det som gör ett hem lite trevligare, mysigare eller ännu bekvämare. Det är de som skapar en unik atmosfär.

På Markslöjd har de specialiserat sig på dessa detaljer och blivit experter på att förstå samspelet mellan ljus, design och det sammanhang där produkterna ska användas. Hitta rätt lampa för rätt plats och framför allt antända magin som gör ett hus till ett hem.

Var uppmärksam på att du inte får rewards på moms, frakt och hanteringskostnader.