store logotyp

Rabatt på The Body Shop

Alltid via re:member reward:

 • 8 % i reward-rabatt på allt du köper som ny kund
 • 6 % i reward-rabatt på allt du köper som existerande kund
 • 1 % i reward-rabatt när du köper bulk
 • 15 % i reward-rabatt Advent

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om The Body Shop

The Body Shop ett av nordens populäraste varumärken för skönhet och hudvård. De erbjuder tusentals produkter, allt från krämer för hudvård till duschprodukter, oljor och makeup. Några av dessa är deras populära body butter i olika lukter, The Body Shop adventskalender duschkrämer, ansiktsrengöring och mycket mer. Produkterna håller alltid högst kvalitet och är dermatologiskt utvecklade. The Body Shop lägger stor vikt på att se till att deras produkter är ekologiska samt skonsamma mot miljön.

På The Body Shop kan du:

 • Köpa produkter i kategorierna ansikte, kropp, make up, gåvor, doft och serier
 • Få tips och råd om din hudtyp och mycket annat
 • The Body Shop erbjuder alltid fri frakt vid köp över 350 kr.

  Reward-rabatt och The Body Shop rabattkoder

  Reward-rabatten kan alltid kombineras med butikens egna kampanjer och rea, till exempel när Body Shop har Black Friday-erbjudanden. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella The Body Shop rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.