store logotyp

Rabatt på Stayhard

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2022-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Stayhard

Stayhard är Sveriges största modebutik för män. Hos Stayhard hittar du kläder från över 200 välkända och nya "up and coming" varumärken. Utöver kläder hittar du också accessoarer, skor och grooming-produkter.

På Stayhard kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt på alla köp
  • Så snabba leveranser på mellan 1-3 dagar
  • Fynda artiklar på rea under fliken Outlet
Hos Stayhard får du alltid fri frakt och fria returer samt 30 dagars öppet köp.

Reward-rabatt och Stayhard rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Stayhard’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att se aktuella Stayhard rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Det går endast att kombinera rabattkoder som finns i reward-portalen och på Stayhards hemsida med reward-rabatten.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.