store logotyp

Rabatt på Stayhard

Stayhard är Sveriges största modebutik för män. Hos Stayhard hittar du kläder från över 200 välkända och nya "up and coming" varumärken. Utöver kläder hittar du också accessoarer, skor och grooming-produkter.

På Stayhard kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt på alla köp
  • Så snabba leveranser på mellan 1-3 dagar
  • Fynda artiklar på rea under fliken Outlet
Hos Stayhard får du alltid fri frakt och fria returer samt 30 dagars öppet köp.

Reward-rabatt och Stayhard rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Stayhard’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att se aktuella Stayhard rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Det går endast att kombinera rabattkoder som finns i reward-portalen och på Stayhards hemsida med reward-rabatten.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här