store logotyp

Rabatt på Staples

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2020-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Staples

Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa. Tack vare deras breda utbud och lösningar är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för alla former av arbetsplatser. Det svensk-danska verksamheten har över 400 medarbetare och huvudkontoret är placerat i Borås med centrallager i Växjö för både Sverige och Danmark.

Staples – when your space works, everything works

Staples ser till att din arbetsplats alla utrymmen, som de kallar SPACE, fungerar som du vill. Med rätt förutsättningar kan du prestera som bäst! På din arbetsplats, ditt WORKSPACE, ska det finnas pennor, papper, skrivare, stolar, möss och kablar. Det ska finnas whiteboards, blädderblock, projektor, kaffemuggar, godis och pennor i mötesrummet, ditt MEETSPACE. Det behövs rengöringsmedel, moppar, städtrasor, torkpapper, tvål och toapapper i städförråd och toaletter, dina WASHSPACE. Och för att jobbet ska fungera som allra bäst behövs förstås kaffe, te, kakor, servetter, muggar och diskmedel i lunchrummet, ditt BREAKSPACE. Staples ser det som sin uppgift att du har rätt lösningar i alla dina SPACE, oavsett vad du jobbar med. När allt bara fungerar, mår alla bra och gör jobbet ännu bättre. ”When your space works, everything works”. Deras mål är att göra det enkelt för dig att handla allt du behöver till kontoret och hemmet!

Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader.