store logotyp

Rabatt på Röhnisch Sportswear

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2022-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Röhnisch Sportswear

Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som gör tränings- och golfkläder för kvinnor. Det grundades 1945 av Hellmut Röhnisch, tillika Sveriges första svenska mästare i gymnastik. Företaget fokuserade i starten på gymnastikredskap och breddade sig till att även inkludera gymnastikkläder.

Sedan 90-talet har Röhnisch specialiserat sig på träningskläder och var först med att lansera träningskläder i mikrofiber. 2002 lanserades den första golfkollektionen och i augusti 2008 öppnades den första Röhnisch Brand Store i Stockholm. Röhnisch Sportswear är ett familjeföretag i tredje generationen som finns i 20 länder med huvudkontor i Örebro.

På Röhnisch kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt på alla köp
  • Köpa bikini och badkläder och alla typer av träningskläder; sport bh, jacka, golfkjol, byxor, shape tights etc.
Röhnisch erbjuder alltid fri frakt och leverans inom 2-4 dagar.

Reward-rabatt och Röhnisch rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med Röhnisch egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Röhnisch rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatten ges endast vid köp online.