store logotyp

Rabatt på Philips.se

Philips är ett världsledande hälsoteknikföretag med en vision om att förbättra livet för människor över hela världen med hjälp av meningsfulla innovationer. Sedan Philips lanserade den första glödlampan för över 120 år sedan har innovation och fokus på människan varit det allra viktigaste för vårt företag.

OBS! I denna butiken dras reward-rabatten av direkt i kassan och ingen kredit görs på din kortfaktura efter det att köpet genomförts. Rabattkoden gäller endast på produkter till ordinarie pris om inget annat anges.

I Philips online shop hittar du hushållsprodukter, AVENT babybprodukter och produkter för personlig vård och hälsa mm.

På Philips kan du:

  • Få 15 % reward-rabatt per köp med rabattkoden
  • Köpa allt från luftrenare till produkter för tandvård, hårborttagning, rakapparater och matberedning mm - samt tillbehör och reservdelar
Leveranstid är normalt mellan 2-4 arbetsdagar.

Reward-rabatt och Philips rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med butikernas egna kampanjer och rea, till exempel när Philips har Black Friday-erbjudanden. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik" och ange rabattkoden nedan. Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Philips rabattkoder måste du vara inloggad.För denna butik gäller endast reward-rabatten om rabattkoden nedan används, ingen reward-rabatt koder att dras av i efterhand för denna butik. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiken.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 15 % i reward-rabatt på allt du köper vid användning av reward-rabattkod: remember201819se

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här