store logotyp

Rabatt på MrJet.se

MrJet är en av Sveriges äldsta nätresebyråer. Med mer än 400 flygbolag och över 270 000 hotell har MrJet ett av det bredaste utbudet av resekombinationer i världen. De erbjuder även paketresor, hyrbilar och aktiviteter.

På MrJet kan du:

  • Få upp till 10 % reward-rabatt
  • Boka resor med flexibla lösningar genom att kombinera allt du behöver i samma bokning
  • Boka en spontan sista minuten-resa och spara pengar på flyg- och hotell

Med MrJet.se's prisgaranti kan du vara säker på att du får din resa till det bästa priset. Dessutom får du ännu bättre hotellpriser när du registrerar dig för MrJets insider-priser.

MrJet.se har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet och uppfyller samtliga krav gällande bankgarantier och försäkringar.

Reward-rabatt och MrJet rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med MrJet’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella MrJet rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker. * Viktig information MrJet.se beräknar reward-rabatten på det totala köpebeloppet inklusive moms.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 10 % i reward-rabatt på hotellbokningar (Ny, högre reward-rabatt!)
  • 1.5 % i reward-rabatt på flygbokningar
  • 3.5 % i reward-rabatt på paketbokningar
  • 8 % i reward-rabatt på aktiviteter
  • 6 % i reward-rabatt på hyrbilsbokningar

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här