store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butiker
  4. Rabatt på Cykelkraft.se

Rabatt på Cykelkraft.se

Cykelkraft.se har sedan 1994 eftersträvat att vara den mest pålitliga och kundvänliga cykelbutiken. De har idag fler modeller än de flesta, så som Trek, Scott, Kross, Crescent med flera. Behöver du en barncykel, racercykel, mountainbike, downhill eller något annat så kan vi hjälpa dig. Cykelkraft.se säljer även cykeltillbehör -alltifrån reflexer till cykelpumpar. Reservdelar så som kedjor, däck, kassetter, växelsystem från Shimano och SRAM är något de kan väldigt bra också. Letar du efter mopedtillbehör eller reservdelar så har det även det. Cykelkraft har ett brett utbud av mopedreservdelar, både original- och eftermarknadsdelar. Självklart har de även elcyklar.

Rätt cykel, rätt monterad, rätt till dig! Cykelkraft.se hjälper dig välja rätt cykel, de monterar den, ställer in och justerar bromsar och växlar, testar den vartefter du får den hemlevererad till dörren mellan kl. 17-21 på vardagar.

Observera att du inte får reward rabatt på moms, frakt och övriga hanteringskonstnader.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 6% i reward-rabatt på allt du köper
  • 3% i reward-rabatt vid köp av elcykel

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här