store logotyp

Confident Living

Alltid via re:member reward:

  • 7 % i cashback-reward på allt du köper
  • 12 % i cashback-reward av varumärkena Nordwik, Grit & Grain, Bevenni, IMK, Culinary5

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Confident Living

Confident Living är en av Sveriges ledande butiker för möbler och inredning online. På Confident Living finns ett brett utbud av möbler och inredning för hela hemmet som till hall, vardagsrum, sovrum, barnrum, kök och kontor. Här finns bord och sittmöbler som stolar, soffor och fåtöljer. Även byråer, vitrinskåp och flera olika typer av hyllor och förvaring. Dessutom hittar du ett stort utbud av inredning som ljusstakar, belysning, speglar, tapeter, posters, sängkläder och småförvaring.

På Confident Living kan du:

  • Få upp till 8 % reward-rabatt per köp
  • Köpa möbler och inredning till hemmet så som spegel, soffa, kökssoffa, matta och allt därtill
  • Fynda varor på rea och Confident Living Outlet under Erbjudanden där alla specialrabatter finns

Confident Living erbjuder fri frakt vid köp över 150 kr. Confident Living är certifierad Trygg E-handel.

Till uteplats och balkong har Confident Living ett stort sortiment av trädgårdsmöbler. Upptäck några av deras populäraste varumärken just nu såsom House Doctor, Madam Stoltz, Ox Denmarq, Mille Notti & Artwood.

Cashback-Reward och Confident Living rabattkoder

Rewards kan alltid kombineras med Confident Living’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella Confident Living rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.