store logotyp

Rabatt på asos.com

Asos.com är den största onlinemode butiken i Storbritannien med över 850 varumärken och 50 000 produkter i sortimentet. På ASOS hittar du kläder och accessoarer till män och kvinnor, så som klänningar, mammakläder, byxor, skor och smycken. Du hittar även både smink, hår-och hårvårdsprodukter samt groomingprodukter till både dam och herr.

ASOS erbjuder fri frakt vid köp över 235 kr i ordervärde och fria returer. Leverans inom 7 vardagar. Expressleverans (dagen efter) finns tillgängligt för den svenska marknaden. Nu finns även ASOS med SEK och på svenska!

På ASOS kan du:

  • Få reward-rabatt
  • Handla från sortimentet som består av Kläder, Skor, Accessorarer, Träningskläder, Face + Body och Livsstil + Presenter
  • Fynda varor på rea i ASOS Outlet
  • Handla från bästa up-and-coming-varumärken och vintage från hela världen på ASOS Marketplace

ASOS erbjuder fri leverans och retur.

Reward-rabatt och ASOS rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med butikens egna kampanjer och rea, till exempel när asos har Black Friday-erbjudanden.. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella ASOS rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker. asos.com betalar inte ut någon reward-rabatt om köpet är gjort med en rabattkod eller presentkort.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 5 % i reward-rabatt på allt du köper som ny kund
  • 5 % i reward-rabatt på allt du köper som återkommande kund
  • 0 % i reward-rabatt om köpet görs med rabattkod eller presentkort

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här