store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butiker
  4. Rabatt på Åhléns

Rabatt på Åhléns

Åhléns e-handel består av ett noga utvalt online-sortiment inom mode för dam, herr, barn och accessoarer, samt skönhet och heminredning, med en attraktiv mix av Åhléns egna och externa varumärken. Sortimentet består idag av över 70 000 produkter och utbudet ökar hela tiden. Kunden kan välja att få sina produkter skicka hem, till postombud eller i närmaste varuhus, samt returhantering som erbjuds i samtliga varuhus.

På Åhléns kan du:

  • Få upp till 6 % reward-rabatt på alla köp
  • Köpa dam-, herr- och barnkläder
  • Köpa inredningsartiklar så som gardiner, möbler och köksartiklar
  • Handla från ett stort sortiment skönhetsprodukter och parfymer, samt accessoarer så som väskor, plånböcker och sjalar.
  • Köpa kvalitetsprodukter från de största varumärkena samt Åhléns egna märken

Passa även på att kolla in Åhléns rea där du finner produkter och artiklar till ett rabatterat pris. Dessutom finns fliken ”Lagerrensning” där Åhléns outlet med alla produkter som gått ur sortiment finns.

Åhlens erbjuder fri frakt och retur till ditt varuhus, samt öppet köp i 90 dagar.

Reward-rabatt och Åhléns rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med butikens egna kampanjer och reor, till exempel när Åhléns har Black Friday-erbjudanden. Observera dock att värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten.

För att se aktuella Åhléns rabattkoder måste du vara inloggad. Vi vill uppmärksamma att du inte får reward-rabatt på moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Reward-rabatten erbjuds endast på ahlens.se genom re:member reward-portalen och inte i fysiska Åhlénsbutiker.

Så får du rabatt

För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 4% i reward-rabatt på allt du köper (ordinarie reward-rabatt)

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här