1. Start
  2. Reward
  3. Frågor och svar
  4. Plugin med påminnelse om rabatter

Plugin till din webbläsare som påminner dig om reward-rabatter

Nu kan du ladda ner ett tillägg eller plug-in till din webbläsare, som automatiskt påminner dig om re:member reward-rabatter. Tillägget innehåller också information om vilka butiker som erbjuder reward-rabatter när du söker på Google. Hitta webbläsaren du använder nedan och följ anvisningarna. Nu behöver du inte missa reward-rabatterna på dina inköp!

Första gången du använder webbläsarens plug-in loggar du in direkt i plugin-modulen. Klicka sedan på "klicka här" för att aktivera reward-rabatten. Vi lagrar ingen data om kortnummer, födelsedatum eller postnummer i webbläsarens plugin. Vi använder ett internt ID så att ingen utomstående kan ansluta till dig när vi spårar ditt köp via plug-in.

Guide för att ladda ner webbläsarens plug-in via Chrome

Klicka här för att ladda ner plug-in till Chrome

Du kommer till en installationssida i Chrome web store. Klicka på knappen "Add to Chrome".

Nu bör du få upp en ruta där du behöver klicka i "Lägg till". 

 

Chrome-3

Du kommer nu få information om att browser plug-in'et är installerat. Nu kan du börja använda det när du söker på Google eller besöker någon av de butiker som finns på remember.se/reward.  

Guide för att ladda ner webbläsarens plug-in via Firefox

Klicka här för att ladda ner Firefox plug-in

Om du får upp ett meddelande om att Firefox har slutat laddas ner, klicka på "tillåt".

Firefox-1

Efter det visas ett meddelande som ber dig att installera plug-in. Klicka på knappen "Install Now".

Firefox-2

Ett meddelande visas som bekräftar att pluginprogrammet för webbläsare har installerats.

Firefox-3

Om du vill visa pluginprogrammet för webbläsare går du till verktyg i Firefox-menyn. Välj "lägg till" från menyn.

Firefox-4

Ett meddelande visas som bekräftar att pluginprogrammet för webbläsare har installerats.

Firefox-5

Nu kan du se reward-tillägget i Firefox-tilläggslistan. Om du vill inaktivera eller ta bort webbläsarinställningen klickar du på "inaktivera" eller "ta bort".