deals.jpg

Upplevelser, blomster- och presentbud

Ibland är det svårt att veta vad man ska ge till en person i present. Det problemet löser du enkelt genom att ge bort en upplevelse, till exempel ett restaurangbesök, en naturupplevelse eller någon annan minnesvärd upplevelse. Ett annat säkert kort är en blomsterbukett, det tycker alla om att få!

Om du vill förgylla någons dag med en gåva i form av en upplevelse eller ett färgrikt blomfång kan du dessutom enkelt göra det direkt via internet. Du väljer helt enkelt ut den gåva du önskar ge och ber om att få den skickad till personen som ska få den. Enkelt och uppskattat!

Genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår för kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard så får du reward-rabatt på olika webbutiker som erbjuder Upplevelser, blomster och presentbud. Kom bara ihåg att göra din beställning genom re:member reward och att betala med ditt kreditkort från re:member för att få reward-rabatten. 

Denna lista är uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste dealsen.