rabatt-sport-fritid.jpg

Rabatt på sport, träning och outdoor

Genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår för kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard, så får du tillgång till en mängd reward-rabatter på olika webbutiker som erbjuder sport- och fritidsprodukter. Kom ihåg att logga in via re:member reward och att betala med ditt kreditkort från re:member.  

Behöver du kanske nya skor innan du packar väskan med Kexchoklad och apelsin, om det så är promenadskor, klättringsskor eller kängor? Och har du rätt kläder för att göra vandringen så bekväm som möjligt? Undertröja i ull, vindjacka, mössa, handskar och ullstrumpor bör du ha redo innan du ger dig ut. 

Är det tennis, segling, fotboll eller skidor som du har planerat in? Oavsett vilken sport du håller på med så kan det snabbt kosta en hel del. Då passar det bra med rabatter på sportutrustning! Kika in vilka webbutiker som erbjuder rabatter via fördelsprogrammet re:member reward.

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

 

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.