rabatt-halsa-skonhet.jpg

Rabatt på skönhet och grooming

Vi blir ständigt med fixarade vid vår hälsa och det är viktigt att må riktigt bra på insidan. Vi tränar och äter sunt för att ta hand om kroppen och något så enkelt som nya träningskläder kan hjälpa till att boosta motivationen.  

För många är det också viktigt att se bra ut på utsidan, som att må bra inuti. Det kan handla om att unna lite tid för sig själv med ett hemma spa, vilket är bra för både insidan och utsidan. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter som framhäver våra bästa egenskaper, och på nätet är möjligheterna många. Du kan också spara pengar genom att handla produkter inom skönhet och hälsa på nätet. 

Du kan få ytterligare rabatter om du handlar genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår i kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard. Kom bara ihåg att beställa genom re:member reward och att betala med ditt kreditkort från re:member för att kunna ta del av rabatten. 

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.