rabatt-datatillbehor-och-mjukvaror.jpg

Rabatt på prylar och hobby

Medans vissa bara surfar på fritiden, sitter andra framför en datorskärm hela dagen. Det råder inget tvivel om att data och internet har blivit till en stor del av vardagen för de allra flesta. Då är det viktigt att din dator passar dig och dina behov. 

Vill du uppgradera din PC till en nyare och bättre modell? Behöver du tillbehör såsom antivirusprogram och säkerhetslösningar, program som Office-paketet eller nya bläckpatroner till skrivaren? Då kan du enkelt hitta det på nätet.

Urvalet på nätet är stort och du kan till och med spara pengar. Har du ett kreditkort från re:member flex eller re:member Mastercard så får du automatiskt tillgånt till fördelsprogrammet re:member reward som ger dig upp till 25 % reward-rabatt på utvalda webbutiker inom prylar och hobby. Kom bara ihåg att du behöver logga in på re:member reward och betala med ditt kreditkort från re:member för att få tillgång till reward-rabatterna.  

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.