rabatt-mat-dryck.jpg

Rabatt på mat och matkassar

Det kan vara svårt att hitta tid till att laga både god och nyttig mat och ofta måste vi hitta snabba lösningar. Genom att beställa en matkasse får du en snabb lösning, men som inte behöver påverka kvaliteten på middagen. Matkassar som levereras direkt till dörren sparar dig tid, du slipper göra impulsköp på matbutiken, du får näringsrik mat samtidigt som familjen får tillfälle att testa nya spännande rätter. 

Du kan också spara pengar genom att beställa mat och dryck via fördelsprogrammet re:member reward. Fördelsprogrammet ingår i kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard och du får reward-rabatt på en mängd webbutiker som erbjuder bland annat matkassar.

Hos butikerna som är med i re:member reward kan du hitta ett brett urval av köksprodukter inom flera kategorier såsom matlagning, bakning, servering, matlagning utomhus och inredning till köket. Logga in via re:member reward och betala med ditt kreditkort från re:member för att kunna ta del av alla rabatter. 

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.