rabatt-kontaktlinser-glasogon.jpg

Rabatt på kontaktlinser,  glasögon och solglasögon

Att ha en bra syn är viktigt, men det är ingen anledning att oroa sig om du ser dåligt heller. Urvalet på glasögon och kontaktliser är stort. På nätet kan du hitta de nyaste glasögonmodellerna och klassikerna som aldrig går ur tiden. Du kan också beställa dags-, månads. eller färglinser, som kan skickas direkt hem i brevlådan.  

Det finns många fördelar med att handla på nätet. För det första är urvalet stort och det är lätt att hitta det du söker. Om en butik inte skulle ha det kan du enkelt kolla på nästa. Du kan till och med spara pengar genom att köpa glasögon, kontaktlinser och solglasögon i olika webbutiker.  

Genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår i kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard, så får du reward-rabatt på glasögon, solglasögon och kontaktlinser på utvalda webbutiker. Kom bara ihåg att logga in via re:member reward och att betala med ditt kreditkort från re:member för att kunna ta del av rabatten. 

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.