rabatt-klader-mode.jpg

Rabatt på kläder & mode på nätet

Medan några ser på kläder som en ren nödvändighet är andra helt besatta av mode och menar att kläderna vi har på oss säger mycket om vilka vi är. Har du en sofistikerad, avslappnad, trendig eller klassisk stil? Du kan hitta allt på nätet. 

Oavsett om du saknar något i garderoben eller känner för att fylla på med säsongens nyheter, så kan du genom fördelsprogrammet re:member reward få reward-rabatt på kläder på nätet. 

Genom de olika kläd- och modebutikerna som du kan få rabatt hos så kan du hitta ett stort urval av kläder till män, kvinnor och barn. Du kan också hitta alla typer av kläder på nätet - vintage och nya, spännande designers, sportkläder för allt från fotboll till yoga, friluftskläder till den fjällvana och vardagliga plagg som man aldrig kan få tillräckligt av. Inte nog med det så har många av butikerna också ett stort urval av skor och accessoarer. Logga in via re:member reward och glöm inte att betala med ditt flex eller Mastercard-kreditkort från re:member för att kunna ta del av reward-rabatten. 

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.