rabatt-husdjur.jpg

Rabatt på djurmat och tillbehör

Husdjur blir familjemedlemmar så snart de kommer in i våra hem och vi använder mycket tid och pengar på den - för husdjuren ska ha det minst lika bra som oss människor. 

Har du små barn i hemmet kommer det säkert att dyka upp frågor om att få en liten fyrbent vän. Det kan vara ett fint sätt att lära barnen att ta ansvar, men det är viktigt att komma ihåg att det inte är de som kommer att ha huvudansvaret. Oavsett om du har hund, katt, häst eller annat husdjur så kan både utrustning och mat bli kostsamt. Då kan det vara bra att veta att du kan spara pengar genom att beställa det på nätet. 

Genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår i kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard, så får du nämligen reward-rabatt på djurmat och tillbehör hos utvalda webbutiker. Logga in på re:member reward och kom ihåg att betala med ditt kreditkort från re:member för att kunna ta del av rabatten. 

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.