rabatt-bil-och-motor.jpg

Rabatt på biltillbehör och verkstad

Medan vissa ser på bilen som endast ett nödvändigt fordon som de behöver i vardagen så finns det många som brinner för bilar, och som lägger både mycket tid och pengar på bil och motor. Om du är en av dem så kom ihåg att du genom fördelsprogrammet re:member reward, som ingår i kreditkorten re:member flex och re:member Mastercard, så kan du få tillgång till riktigt bra rabatter i biltillbehör och verkstad webbutiker. 

Det är viktigt att kontrollera om dina däck på bilen har blivit slitna och behöver bytas ut. Är det fallet så kan rabatten komma väl till pass, oavsett om du ska köpa vinterdäck, sommardäck, allrounddäck eller köra på Run Flats. I webbutikerna som är en del av re:member reward så kan du också hitta däck till motorcyklar, varubilar och mindre lastbilar. Logga in via re:member reward och kom ihåg att betala med ditt re:member flex eller re:member Mastercard för att kunna ta del av rabatterna.  

Denna lista uppdaterades senast 12 februari 2019:

Notera att denna lista kan ändras närsomhelst, så logga in på reward-sidan för att få tillgång till listan på de allra senaste rabatterna.