privatlanet-till-din-bucketlist.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Vad drömmer du om? Låna pengar och förverkliga din bucketlist

Det människor ångrar mest på ålderns höst är inte vad de gjort i livet, utan allt de inte gjorde medan de hade chansen. Därför rekommenderar vi starkt att du genast sätter igång och gör din egen bucketlist.

En bucketlist är en lista över sådant man vill göra eller se innan man dör. Du har säkert tänkt på en del saker du vill uppleva, men det är bra att skriva ner det också. För det kan ge dig lite extra inspiration och peppa dig att se till att det faktiskt blir av. 

Låna pengar för att förverkliga dina drömmar

Vissa drömmar kan tyckas vara svåra att genomföra, men så behöver det inte vara. Om du till exempel behöver att låna pengar för att förverkliga en dröm kan ett privatlån från re:member vara en hjälp på vägen. Du kan låna från 10 000 till 500 000 kronor, så ingenting är omöjligt.

Vad sägs till exempel om en resa till landet ”down under”? I Australien finns det otroligt mycket att se! De flesta av invånarna bor i större städer, men det är den dramatiska naturen som är mest fascinerande. Några ”måsten” är Blue Mountains nationalpark i närheten av Sydney, Twelve Apostles utanför Melbourne och förstås Stora barriärrevet.

Stora barriärrevet är världens största korallrevsystem och har beskrivits som ett av den naturliga världens sju underverk. Korallrevet är faktiskt så stort att det syns från rymden!

 

låna pengar till din bucketlist

Se världens största byggnadsverk

På tal om att synas från rymden råder det stor oenighet om nästa förslag faktiskt är synligt eller inte. Men att kinesiska muren är ett av världens största byggnadsverk råder det i alla fall ingen tvekan om.

Muren är upp till 16 meter hög och ungefär 5-6 meter bred, men trots den imponerande storleken har flera astronauter sagt att den inte går att se med blotta ögat från rymden. Muren är ungefär 600 mil lång och bör definitivt vara med på listan över saker som måste upplevas.

Kanske har du redan skrivit färdigt din bucketlist, eller kanske du fick en bra idé just nu? Oavsett vilket så kan listan behöva finansieras, om du inte redan nu har sparat ihop det som krävs, med till exempel med ett lån.

Ansök om ett privatlån från re:member

Med ett privatlån kan du göra dig av med oförutsedda utgifter eller se till att förverkliga dina drömmar. Du bestämmer själv vad pengarna ska användas till.

Ett alternativ om du behöver låna pengar för att genomföra det som står på din bucketlist kan vara att ta ett privatlån från re:member. Med vår lånekalkyl kan du se hur mycket pengar du kan låna. Välj lånebelopp och önskad återbetalningstid så ser du vad månadskostnaden blir.

För att kunna låna pengar hos re:member ska du ha fyllt 18 år, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. I samband med din ansökan gör vi en sedvanlig kreditprövning.

Lycka till med din bucketlist!

 

Ansök om ett privatlån från re:member här

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.