reseguide-upplev-nagot-annorlunda.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Reseguide för dig som vill uppleva något annorlunda

De senaste åren har exklusiva resmål blivit allt mer populära. Det här är den ultimata reseguiden för dig som har lust att uppleva något annorlunda. Oavsett om det är att resa jorden runt, bada i lyx några veckor eller åka på språkresa.

Reseguide - Jorden runt resa

I livet ställs vi hela tiden inför nya val. Vissa kan vara nog så svåra medan andra bara är roliga. Ett av de mer spännande är valet av resmål när du ska ut på ditt livs största äventyr.

Många av oss drömmer om att resa jorden runt för att uppleva nya kulturer, träffa nya människor och kanske lära känna sig själv lite bättre. En resa jorden runt ger dig möjlighet att uppleva:

  • Unik natur. Vandra i någon av Nordamerikas vackra nationalparker, utforska den spännande undervattensvärlden vid Stora barriärrevet, bestig vulkaner eller cykla bland risfälten på Bali.

  • Djur du aldrig har sett tidigare. Passa på och uppleva naturens fantastiska mångfald när du är ute och reser – se koalor och kängurur i Australien, orangutanger i Borneos regnskogar eller simma med delfiner på Hawaii.

  • Världskända attraktioner. Listan över ”måste” sevärdheter kan göras hur lång som helst: frihetsgudinnan i New York, operahuset i Sydney, kinesiska muren, floderna och forsarna på Nya Zeeland, kärleksmonumentet Taj Mahal i Indien eller Halong Bay i Vietnam är några av världens många attraktioner som förtjänar ett besök.

  • Spännande tågresor. Höghastighetståget Shinkansen i Japan, Transsibiriska järnvägen – världens längsta tågresa – och legendariska Orientexpressen är bara några av tågresorna du borde ha med på din bucketlist.

Reseguide - Språkresa

Hade det inte varit spännande att leva den amerikanska drömmen, surfa på Guldkusten i Australien, kunna beställa tapas på spanska i Barcelona, tala kärlekens språk i Paris eller lära dig japanska samtidigt som du lär dig laga sushi?

En språkresa kan vara allt från sol och bad på Malta till surfing i Australien eller en brittisk internatskoleupplevelse i England. En språkresa ger dig en fantastisk möjlighet att lära dig ett nytt språk samtidigt som du får ta del av en annan kultur och möta nya människor världen över.

Reseguide - Lyxsemester

Här är ett par restips för dig som drömmer om en lyxsemester på en paradisö:

  • Mauritius: Öster om Madagaskar i Indiska oceanen ligger Mauritius, ön som ofta beskrivs som ett paradis. En 14-dagars resa hit med boende på ett svithotell är ett fantastiskt sätt att ladda batterierna och en oförglömlig upplevelse.

  • Maldiverna: Sydväst om Indien ligger ytterligare ett tropiskt paradis. Maldiverna är en östat med små palmbeklädda öar, turkosa laguner, korallrev och kritvita stränder. Vem skulle inte vilja tillbringa några lata dagar i en bungalow med en privat trappa ner till havet? Maldiverna är kanske mest känt för att vara en populär destination för smekmånaden. Läs mer om bröllop här. 

Förverkliga drömresan med ett privatlån

Att resa kostar en slant, särskilt om färden går till ett exotiskt resmål på andra sidan jordklotet. Du kan självklart spara ihop pengarna, men den här sortens äventyr kan man sällan genomföra när som helst. Det gäller ju att komma loss från jobb, skola och andra åtaganden också.

Om allt klaffar och du har möjlighet att resa bort några veckor men inte har hunnit spara ihop till hela resan ännu kan ett privatlån vara lösningen.

Hos re:member kan du låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Använd vår lånekalkyl för att se hur mycket du kan låna, vilken återbetalningstid som passar dig bäst och vad månadskostnaden blir för lånet.

Vi hoppas du tyckte om vår reseguide - trevlig resa!

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2021-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr. Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor klicka här.